Végre megfoghatta kisbabáját a kómába került anyuka
SZEMlélek 2020. május 11.

Végre megfoghatta kisbabáját a kómába került anyuka

A koronavírus szövődményei miatt tartották mesterséges mélyaltatásban az ifjú hölgyet, orvosai a koraszülés mellett döntöttek.

web3-covid-baby-mother-delivery-angela-primachenko-ava-instagram.jpg

Angela Primachenko „két lábon járó csodának” tartja magát, mert végre a karjaiban tarthatja saját gyermekét.
Április 1-jén, míg Angela mesterségesen kómában volt tartva és lélegeztetőgépre volt kötve a koronavírus szövődményei miatt, megszülte Ava nevű kislányát.

Az orvosok a szülés megindítása mellett döntöttek, hogy jobb esélyt biztosítsanak mind az anyának, mind a babának.

Amikor Angela április 6-án végre felébredt a kómából, megdöbbenten tapasztalta, hogy a hasa lement és hogy lánya a vártnál hét héttel korábban érkezett.  

A kétszeres anya sikeres gyógyulását és szülését az „Isten kegyelmének", tartja és alig várta, hogy újszülöttjét karjában tarthassa.

Szerencsére Angela férje, David nem volt vírusos, így képes volt a kislányt érinteni,simogatni, míg az újszülött intenzív osztályon volt. Az anyának meg kellett várnia a két egymást követő negatív tesztet a COVID-19-re vonatkozóan, mielőtt végre anyához méltóan törődhetett a lányával. Mikor végre megadhatta azt a régóta várt ölelést, boldogan osztotta meg a közösségi oldalán.

Mostanra nagyon elfoglalja az aprócska újszülött, Ava és nagytestvére Emily (aki csak 11 hónapos), de szíve tele van hálával. „Még a legnehezebb időkben is reménykedhettem, és bízhattam Istenben, az emberekben és a közösségben. Hihetetlen, hogy mennyien imádkoztak értem. Nagyon-nagyon hálás vagyok. ”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Angela Primachenko (@angela_primo) által megosztott bejegyzés,

 

Forrás:aleteia, today

süti beállítások módosítása