Különleges meglepetést kapott a százéves hölgy
SZEMlélek 2019. szeptember 23.

Különleges meglepetést kapott a százéves hölgy

A Birminghamben élő Dorothy Ballardot századik születésnapján Ben Bird és kollégái, a környék kukásai is felköszöntötték.

mercy.jpg

Ben és társai évek óta szállítják el a barátai által csak Mercynek nevezett asszony szemetét is, minden csütörtökön. Ezeken a napokon rendszeresen beszélgetnek egymással, így különös barátság alakult ki közöttük. A férfi évekkel ezelőtt megígérte Mercynek, hogy a századik születésnapján megjelenik az ajtaja előtt egy tortával. Ben tartotta a szavát, és kollégáival együtt, énekelve köszöntötték az asszonyt, akinek hosszú élete során három gyermeke, 11 unokája, 32 dédunokája, és 11 ükunokája született.

Amikor Mercy kinyitotta az ajtót, a férfiak elkezdtek énekelni neki, ő pedig könnyekig meghatódott. Ben azt mondta neki, kívánjon valamit, mondjuk azt, hogy a 105. szülinapját is így ünnepeljék.

Mercy egyik unokája, Katy elmondta, hogy nagymamájának kitűnő humora van, és rengetegen szeretik őt, a fiúknak pedig levelet írt, melyben megköszönte, hogy ilyen széppé tették nagymamája születésnapját.

- Áldottnak érezzük magunkat, hogy Mercy velünk van. Minden együtt töltött pillanatot a szívünkbe zárunk.

(Forrás: birminghammail.co.uk)

süti beállítások módosítása