Ürge, gyöngyhajú lány – így még aligha hallottad a legendás dalt
SZEMlélek 2019. április 09.

Ürge, gyöngyhajú lány – így még aligha hallottad a legendás dalt

Kóbor János is csak utólag tudta meg, hogy a Sztárban sztár lengyel verziójában elhangzott az Omega slágere, "többé-kevésbé" magyarul.

omega.jpg

– Rengeteg lengyel rajongónk van, egyből átküldték az adást. Jópofa volt, szóval semmilyen rossz érzésem nincs ezzel kapcsolatban. Nem is vagyok benne biztos, hogy ehhez kéne különösebb engedély. Ezt nekünk úgy kell felfognunk, mint egy újabb visszaigazolás arról, hogy valamit jól csinálunk – nyilatkozta a magyar énekes a Mokka című televíziós műsorban a lengyel imitátorról.

Antek Smykiewicz a produkció előrehaladtával egyre jobban belejön Kóbor János utánzásába, noha amíg a hangok a helyükön vannak, a szavak néhol sajátos metamorfózison estek át. Az alábbi videóban 2:05 környékén például nehéz eldönteni, hogy az "élt egy" részlet inkább az "ürge", vagy "Jürgen" szóra hasonlít inkább. Leginkább valahol a kettő között, de így is kedves mókázásnak hat az egész, különösen annak ismeretében, hogy az eredeti előadónak pozitív benyomásai vannak róla.

Sokakat valószínűleg sikeresen megtéveszt a paróka és a maszkírozás, ezért nem árt, ha tudjuk: a magát Kóbor János lengyel tisztelőjének nevező előadó 31 éves...

(Via Borsonline)

süti beállítások módosítása