Ki vagy te? Ki nem vagy? - Lélekemelő #40
SZEMlélek 2019. január 06.

Ki vagy te? Ki nem vagy? - Lélekemelő #40

Varga László püspök ezen a héten többek között a szeretet befogadásáról, a másokkal való találkozásról is elmélkedett.

laciatya.jpg

December 31.
Jézus engedelmeskedett! Feltétel nélkül,szabadon rábízta minden dolgát a mennyei Atyára! Ebben rejlik a keresztények mássága és eredetisége, ha megértik és megélik!

 

Január 1.
Jézus emberré lett, hogy megtudjuk Isten minden ember Atyja. Ne ítélkezz, ne utálkozz, hanem találkozz a Mással, a Másikkal és kiderül, hogy testvérek vagytok! BÚÉK!

 

Január 2.
Higgyétek el, hogy lehet kevesebb beszéddel, több csenddel és abból fakadó tettekkel is élni! Ha szükséges, akkor használjatok szavakat! 

 

Január 3.
KI vagy te? és Ki nem vagy? Sok hamis elvárástól, felvett szereptől, színjátéktól megszabadulnánk, ha mindkettőre pontos választ adnánk! 

Január 4.
Nem az vagy, amit mások rólad mondanak, gondolnak. Nem vagy azonos azzal, amit birtokolsz. Téged Isten szeretett gyermekének hívnak, és szabad úgy élned, mint aki valóban az is! 

Január 5.
Isten szeret és engedi, hogy szeressék! Te, Isten gyermeke, szeress és engedd, hogy szeressenek és akkor olyan isteni vagy!

Január 6.
Hihetetlen, de a Szeretetet nem lehet kiérdemelni, csak befogadni, ingyen van! Amikor ezt elhiszed szűnik a félelem és betölt a hála! 

süti beállítások módosítása