Megjelent a SZEMlélek 2. interjúkötete
SZEMlélek 2018. december 17.

Megjelent a SZEMlélek 2. interjúkötete

Várszegi Asztrik, Fabiny Tamás és Gundel Takács Gábor részvételével mutatjuk be december 20-án a kiadványt a budapesti Párbeszéd Házában.

konyvbe_cikkhez.jpg

Örömmel adjuk hírül – különösen azok számára fontos információ, akik a karácsony előtti postázás gördülékenysége miatt aggódva érdeklődtek szerkesztőségünknél –, hogy a győri Palatia Nyomda gyors és precíz munkájának köszönhetően határidő előtt elkészült a LÉLEKEMELŐ című kötet, amely 32 interjút tartalmaz.

Mit gondol korunk aktuális kérdéseiről, miként látja saját lelki hegyeit és völgyeit Jakabos Zsuzsanna, Pindroch Ferenc, Gera Zoltán, Böjte Csaba, Beer Miklós, Ambrus Attila? Mit gondol politika és egyház kapcsolatáról Balog Zoltán, Lendvai Ildikó, Hölvényi György? Mi az az állványimádás? Mikor lenne érdemes olimpiát rendeznünk? Hogy él boldog házasságban egy 9 gyermekes görögkatolikus pap és felesége?

lelekem.jpg

Ilyen kérdésekre is választ kaphatunk a kiadványból, amely IDE KATTINTVA akár azonnal megrendelhető.

Érdemes eljönni a könyvbemutató beszélgetésre is, amely a SZEMlélek által az idei esztendő kezdetén meghirdetett Emberség Éve záróeseménye lesz. A nyilvános párbeszéd témája – Emberséges Magyarországot! – különösen aktuális.

süti beállítások módosítása