Életünk legszebb pillanata – Lélekemelő #16
SZEMlélek 2018. július 15.

Életünk legszebb pillanata – Lélekemelő #16

Amikor mindaz, amit tanultunk, tudunk, értünk, eljut a fejünkből a szívünkig – legalábbis Varga László püspök szerint.

laciatya.jpg

Július 9.
Aki szereti Istent, annak ő kinyilatkoztatja magát. Hasonlóképpen mi is, az ő fiai és leányai, igazán csak a szeretettel teljes tekintet előtt tárjuk fel létünk sebeit, mélységeit és szépségeit.

Július 10.
Életünk legszebb pillanata, amikor mindaz, amit tanultunk, tudunk, értünk, eljut a fejünkből a szívünkig. Ekkor lesz az elméletből, élet! Ennek legbiztosabb jele, hogy elkezdünk változni!

Július 11.
Minél több a kíváncsiságból beszerzett információ a másik emberről, annál több lehetőséget kap a pletyka és válik bűnné az ismeret!

Július 12.
Hiszem a feltámadást, itt és most, minden helyzetben! Hiszem, hogy a Szeretet győz, akkor is, ha mi csak a veszteséget látjuk! Isten soha nem veszít és Vele mi sem lehetünk vesztesek! Hiszed ezt?

Július 13.
A mi Istenünk szeretetkapcsolatokban, az Atya, a Fiú és a Szentlélek közötti szeretetben létezik. Akkor maradunk Istenben, ha szeretet kapcsolatban maradunk egymással és mással!

Július 14.
"Tükröm, tükröm, mondd meg nékem..." A mennyei Atya és Jézus tekintete az a szeretettel teljes tükör, amelyik nem torzít. Aki ezekbe tekint, az megláthatja teremtett voltának páratlan szépségét.

Július 15.
Az istenkéink, a totem isteneink helyett rá kellene csodálkoznunk Isten fönséges nagyságára, szeretetének teljhatalmára. Ettől az Istentől szabadon elfogadhatjuk örökségünket, az Ő országát!

süti beállítások módosítása