• Katolikus lett Merkel utódja
    Katolikus lett Merkel utódjaAnnegret Kramp-Karrenbauert választotta tisztújító küldöttgyűlésén a CDU Angela Merkel utódjának. A német püspöki kar szóvivője üdvözölte a választási eredményt, mondván az elnök asszony “otthon van a...

Friss

Tovább a többi cikkre
Katolikus lett Merkel utódja

Katolikus lett Merkel utódja

Annegret Kramp-Karrenbauert választotta tisztújító küldöttgyűlésén a CDU Angela Merkel utódjának. A német püspöki kar szóvivője üdvözölte a választási eredményt, mondván az elnök asszony “otthon van a katolikus egyházban”.

...

Ez a film nem kikapcsol, hanem bekapcsol

Ez a film nem kikapcsol, hanem bekapcsol

A Ferenc pápa főszereplésével készült Egy hiteles ember című alkotás SZEMlélek által szervezett második közösségi vetítésének a Pannonhalmi Főapátság adott otthont.

...

Üdvözöljük Szodomában!

Üdvözöljük Szodomában!

Mi az okostelefonok valódi ára? A hét 6 napján, napi 12 óra megfeszített munka, alacsony fizetésért. Sokszor olyan vegyianyagokkal (benzol, n-hexán), amelyektől súlyosan megbetegszenek. Ezekben az összeszerelő üzemekben még szakszervezeteket sem hozhatnak létre az érdekeik képviseletére. 

...

Így lesz a geológusból teológus

Így lesz a geológusból teológus

Hogyan lesz egy konyakos meggyes dobozból templom? Hogy válik a papucsférj felelős családfővé, sőt, közösségek vezetőjévé? Mi a valódi gyümölcse a helyieket foglalkoztató jól működő biokertészetnek?

...

Így kell jól adományozni

Így kell jól adományozni

Karácsony közeledtével hatalmas adományozási hullám indul meg. De sokan még mindig lomtalanításként tekintenek arra, amit az önzetlen jószándék kellene, hogy vezéreljen.

...