A denevér alapvetően nem korrupt állat
SzőkeTibor 2021. január 12.

A denevér alapvetően nem korrupt állat

Fiktív interjú az összeesküvések atyjával, Mr. Konteóval.

alien-1502038_1920.jpg
Mikor kezdte látni a nagy összefüggéseket?
– Már az oviban észrevettem, hogy az óvónők beszélnek a hátunk mögött és mikor odafordultam, csak mosolyogtak. Aztán egy-egy ilyen összesúgás után be kellett menni az udvarról, vagy le kellett ülnünk játszani. Ebből tudtam, hogy valami folyik a háttérben és erről az óvónők tudnak. Hiába mondtam ezt a szüleimnek, hogy valami van, csak mosolyogtak és legyintettek. Ez rosszul érintett.

– Aztán jött az iskola.
– Igen. Ott ez sokkal szervezettebben ment, ezt is megfigyeltem. A tanárok egyszerűen csak egymásra néztek, majd történtek a dolgok.

– Miféle dolgok?
– Szervezkedtek. Néha másik óra jött a megbeszélt helyett, vagy nem is ugyanaz a tanár tartotta. Aztán megbeszéléseket tartottak, kikerült valami a faliújságra, vagy megrendezésre került valami ünnepség. Egyre gyanúsabb lett, hogy ha a tanárok egymásra néznek, vagy ún. értekezletet tartottak, akkor mindig valami szokatlan dolog történt. És ne felejtsük, már akkor voltak védőoltások.

– Igen, az oltást többször említette. Mi késztette arra, hogy a dolgok mögé nézzen?
– A vágy, hogy több lehessek a többieknél. Sosem fogadtam el, hogy valami úgy van, ahogy mások mondják. Magam akartam meggyőződni róla. Ezért minden ajtó mögé benéztem. Mindent megvizsgáltam, elolvastam és kezdett összeállni a kép. Valami van a háttérben, és az hatalmas.

– A háttérhatalom? Kérem, meséljen erről!
– Igen, amit a tudjuk kik irányítanak, akik nevét nem lehet megemlíteni. A technika fejlődésével ugyanis, ha kimondjuk a nevüket, megjelenik egy drón és fényképet csinál. Van egy algoritmus, ami folyamatosan figyeli, ki beszél, vagy ír róluk. A lényeg, hogy van az a milliárdos, aki feltalálta azt a világhírű operációs rendszert. Ő az egyik irányító.

– Ezt miből gondolja?
– Egyértelmű. Okos, gazdag és szemüveges is. Kiskora óta! Aki jobban megnézi, az láthatja, hogy lenéz mindenkit és árad a szeméből a totális hatalom iránti vágy. Mindenhova telepítgette a programját, hogy belásson az emberek életébe.

– A  világ legnépszerűbb oprendszerére gondol?
– Igen. Ez a szoftver már régóta mesterségesen intelligens és adatokat gyűjt az emberekről.

– A denevér alapvetően nem korrupt állat. Maga szerint hogy sikerült mégis behálóznia a háttérhatalomnak?
– Ez is logikusan kikövetkeztethető. Már a kilencvenes években elkezdték vetíteni világszerte a Batman filmeket. Azért, hogy a jámbor és tartózkodó denevéreket közelítsék az emberekhez. A tudjuk kik ugyanis ott vannak Hollywood-ban, mindenhol van emberük. A Batman filmek hatására a denevérek barátságosabbak lettek, így sikerült egy chip-et ültetni az egyikbe, amivel odairányították a vuhani piacra.

– Egyszer azt mondta, hogy a repülőgépek kondenzációs nyomvonalaiban lévő vegyületekkel altatják az embereket, hogy ne jöjjenek rá minderre. A vírus miatt most sokkal kevesebb a repülőgép. Ezért van akkor ennyi ébredés most?
– Igen, ez is egyértelmű. Tudták, hogy nem lehet titokban tartani, ezért már nem fontosak a repülőgépek.

– Hihetetlen, hogy erre maga mind rá tudott jönni. És most mi lesz velünk? Az oltás is itt van már.
– Sajnos igen. Évszázadok óta készültek a vakcinára, és most eljött az idejük. Aki beoltatja magát, azon uralkodni fognak. Mindenét irányítani fogják.

– Úgy gondolom, erre eddig is volt mód, hiszen ott a közösségi média. Amivel nagy sikerrel lehet manipulálni az embereket. Miért kéne ehhez egy oltás?
– Mert nem mindenki akarja használni ezeket és ki kellett találni valamit. Úgy látom, bemértek minket, most mennem kell, viszlát!

Viszontlátásra!

Nővér, kérem kísérje vissza Mr. Konteót a szobájába és adjon neki egy ampulla Evangéliumot.

Nyitókép: Gyíkember - földönkívűli, egyike a Földön lévő összeesküvések szervezőjének (forrás:pixabay/geralt)

süti beállítások módosítása