Köszönjük, hogy vagytok!
SZEMlélek 2021. január 06.

Köszönjük, hogy vagytok!

Üzenet a SZEMlélek olvasóinak.

pnysz1.jpg

Megdöbbentő belegondolni, hogy már hetedik éve működik a SZEMlélek. A blogból értékmagazinná fejlődött médium nem csupán kiállta az idő próbáját, hanem ma már sokkal többet jelent, mint aminek kezdetben indult. Ezt pedig nagyrészt az olvasóknak, nektek köszönhetjük.

Nagy titok, hogy sok emberből miként válik valódi közösség, ám ennek megvalósulása akkor sem lehetetlen, ha a tagok nem ismerik egymást – találkozásra pláne nincs sok esély az elhúzódó járványhelyzetben. De itt vagytok, itt vagyunk, és nem csupán egyre többen vagyunk, hanem az olvasói aktivitás is mérhetően növekszik.

Örömünkre szolgál, hogy egyre több olvasói levelet jelentethetünk meg, sokasodnak a konkrét érdemi visszajelzések, a 2020 végén közreadott interjúkötetünk pedig olyan tempósan fogy, hogy máris az újranyomáson gondolkodunk. Többen kérdezték, így ezúton is jelezzük: terveink szerint mindenki kaphat belőle, aki szeretne hozzájutni. Hálásak vagyunk a folyamatosan, hétvégén, ünnepnapokon is érkező támogatásokért.

TI MONDTÁTOK RÓLUNK

"Köszönöm a sok olvasnivalót, valódi Tartalmat, amit Önöktől kaptam 2020-ban." (Katalin)

"Köszönöm az egész éves munkátokat, a sok érdekes cikket." (Tamás)

"Örömmel támogattam Önöket, nagyon tetszik a céljuk és a tevékenységük. Kíváncsian várom interjú kötetüket, Gundel Takács Gábor komoly kedvcsinálót csinált hozzá interjújában." (Gábor)

"A SZEMLÉLEK értékmagazin mindennapos olvasója vagyok, szeretem az írásokat." (Katalin)

"Köszönöm értékes munkájukat!" (Zoltán)

"Számomra nagy öröm, hogy létrejött a Szemlélek Értékmagazin és a körülötte csoportosuló alkotókör. Véleményem szerint nagy szükség van egy keresztény értékrendű, de normális, mértéktartó, egyházi és társadalmi kérdésekben józan érvekkel alátámasztottan megnyilvánuló magazinra. Nekem abszolút igényem van ilyesmire, sőt, azt hiszem, ha nem lennétek, még sokkal borúlátóbb lennék a közélet jelenlegi állapota miatt. Így legalább érezhetem néha, hogy nem vagyok egyedül, vannak még rajtam kívül is olyan keresztények ebben az országban, akik amellett, hogy szeretik az egyházukat, mernek kritikát is megfogalmazni, és amellett, hogy két lábbal járnak a földön, mernek azon gondolkodni, hogy vajon mit üzen számunkra az Úr bizonyos helyzetekben. Külön sokat jelentenek számomra, számunkra Máté-Tóth András írásai." (Anikó)

"Köszönöm a hétről hétre megjelenő rendkívül színvonalas cikkeket." (Kálmán)

"Remélem, hasonló lelkesedéssel és elkötelezettséggel sikerül tovább is folytatni a munkátokat!" (Márton)

"Eddig is nívósnak tartottam a Szemléleket, de nemrég óta a közéleti cikkek tekintetében még szélesebbnek érzem a spektrumot. Örülök, hogy a kényes témákhoz is bátran nyúl, ami körül sajnos hallgatnak azok, akiknek minden időben szólniuk kellene hivatásuknál és egyházi státuszoknál fogva. Örülök, hogy próbál mindkét oldalról véleményeket bemutatni és az összefogást, összetartozást is erősíteni ezekben a szélsőséges időkben."

"Hiánypótló! Valahogy ezt várnám és várnánk sokan a közszolgálatitól is." (Gergely)

"Szeretem a Szemléleket, mert pártok nélkül képviseli azokat az emberi és erkölcsi értékeket, amiket én is egész életemben mint édesanya, boldog nagymama és 40 évig hűséges, ma már nyugdíjas magyartanár." (Lujza)

Köszönettel tartozunk azoknak is, akik interjú formájában gazdagítják, inspirálják közös gondolkodásunkat. Kaptunk néhány kedves jelzést arra vonatkozóan, hogy valami olyasféle a köz médiabeli szolgálata – vagyis a közszolgálati média hivatása –, ami karácsonyi videónkban is tükröződik.

Ezen az úton kívánunk tovább haladni, új szerzőkkel gazdagodva, új ötletekkel, tervekkel felvértezve, változatlan célt tartva szemünk előtt: 2021-ben is legyen több valódi párbeszéd, több erősebb közösség és nagyobb nyitottság társadalmunkban.

Gyertek, tartsatok velünk idén is!

a SZEMlélek munkatársai

süti beállítások módosítása