Ünnepeljünk együtt!
SZEMlélek 2020. december 23.

Ünnepeljünk együtt!

Nincs az a karantén, ami elválaszthatna bennünket egymástól.

video_nyito_ok.jpg

Itt az év vége, itt a Karácsony, Szilveszter, Újév – egyik sem lesz olyan, mint eddig megszoktuk, de egyik sem marad el.

A SZEMlélek közösségével szívesen segítünk, hogy a létező korlátok, távolság ellenére közel legyünk lélekben az ünnepi napokban. Frissen megjelent interjúkötetünk adta az ötletet, hogy megkérjük a benne szereplő beszélgetőtársakat, küldjék el jókívánságukat onnan és úgy, ahol és amint átélik a készülődés perceit.

Az alábbi videóban a SZEMlélek főszerkesztőjének köszöntő szavai után különleges csokor tárul elénk, amelyben orvos, miniszter, városvezető, akadémikus, színész, püspök, pap, vállalkozó, rapper, fotográfus, énekes és ki tudja, mennyi további szakterület képviselője kíván boldog karácsonyt Magyarországnak. Még egy külföldi politikus is üzent a belga tengerpartról. Köszönjük nekik, hogy időt szántak üzenetük elküldésére! A jókívánságokat a szerkesztőségi postaládába való beérkezés sorrendjében helyeztük egymás után.

Mi itt leszünk jövőre is – aki szeretné segíteni, hogy tovább haladjunk a társadalmi párbeszéd előmozdításának útján, ide kattintva egyszerű módon támogathat ebben bennünket, mi pedig ajándékként elküldjük az említett interjúkötetet.

cimlap.jpg

Boldog Karácsonyt, Magyarország!

A SZEMlélek csapata

 

 

süti beállítások módosítása