A járvány lelassít és elszigetel
Varga Laci atya 2020. november 22.

A járvány lelassít és elszigetel

Új kapcsolódási pontokra és biztonságunk újraértelmezésére van szükség.

drowning-2049247_1280_2_szerk.jpg

Ha Krisztus benned él, elfogad és szeret olyannak, amilyen vagy, akkor te is szeretheted magadat Őbenne. Így sokkal könnyebben fogod szeretni az embertársaidat.

Könnyebb elhinni Krisztus jelenlétét a megtört ostyában, a megtört emberben, mint magadban, különösen akkor, amikor szenvedsz. A Szeretet nem hagyja el soha a szeretettet!

A járvány lelassítja az életedet és elszigetel másoktól. A Szentlélek pedig segít új módon kapcsolódni Istenhez és egymáshoz. Figyelj rá!

Ne félj! A körülötted tomboló járvány, vagy a téged elérő vírusok sem tudnak megakadályozni abban, hogy ma is újjászülethess a hitben és az együtt érző szeretetben.

A pandémia szembesít azzal, hogy mennyire sebezhetők vagyunk, akiknek szükségük van új biztonságra. Elérkezett az Isten országa, fedezd fel a benne rejlő biztonságot és ne félj!

A benned élő Isten bátorítóan, kedvesen, szelíden, szeretettel és irgalommal néz másokra és rád is. Ma köszönd meg a szemedet!

Isten bizalma megrendítő. Ott van benned, a bűnös emberben. Kezed az övé, amellyel áld, ölel és osztja szét a szeretetét. Használd alázattal a kezeidet.

(Forrás: Laci atya fb-oldala, nyitókép: pixabay.com)

süti beállítások módosítása