Egyre népszerűbb a „mennyei facebook”
SzőkeTibor 2020. november 17.

Egyre népszerűbb a „mennyei facebook”

Másodpercenként letölti valaki a világ legnépszerűbb Biblia alkalmazását.

20170203_youversion.jpgNemsokára eléri a 450 millió letöltést a YouYersion alkalmazás, ami nagy örömet jelent minden olyan embernek, aki szereti a zsebében tudni legfőbb könyvét. Gyakran szorongunk a kereszténység jövője miatt, a folyamatosan növekvő érdeklődők száma azonban azt mutatja, hogy sokan vagyunk és egyre többen leszünk.

60 különböző nyelven olvashatjuk a Szentírást, csak magyarul hatféle fordításban.

Az alkalmazás lényegében egy "mennyei facebook", ugyanúgy jelölhetünk és kereshetünk rajta barátokat, válogathatunk különböző olvasási tervek közül, melyek mindenféle lelki küzdelmünkre gyógyírt adhatnak. A kitartó olvasásért jelvényeket kaphatunk és természetesen beállíthatunk rajta emlékeztetőket is.

Bármely igét kiemelhetjük többféle színben és ez naplózásra kerül, így bármikor vissza tudjuk olvasni (akár évekkel később is), hogy mit tartottunk fontosnak. Nagyon profi és nagyon letisztult, jó érzés látni, hogy a technikai eszközökre is „rátelepül” a Szentlélek – így már egyre kevesebben mondhatják, hogy nem tudnak Bibliát olvasni. Ennek az app-nak a h®folyamát is felemelő görgetni és teljesen reklám- és mérgezésmentes. Nem kell félnek, hogy valamelyik barátunk(itt mindenki barát), valami kéretlen tartalmat fog megosztani. Ez csakis a Bibliáról szól és arról, hogy Isten visszaszerezzen minket a telefonunktól.

clipboard01.jpg

Ide kattintva lehet letölteni.

 

Nyitókép:biblica-com

 

 

süti beállítások módosítása