Gyere velünk bulizni a nappalidba!
SZEMlélek 2020. április 13.

Gyere velünk bulizni a nappalidba!

Vajon lehet-e úgy otthon maradni, hogy közben rengeteg emberrel táncolsz, közösségben kikapcsolódsz? Bebizonyítjuk, hogy nem lehetetlen!

stayhome.jpg

A koronavírus-járvány teljesen megváltoztatta mindannyiunk életét. Húsvét közeledtével ugyanakkor úgy érezzük, bús egyedüllét helyett illő, ha igaz örömben telik Krisztus feltámadásának ünnepe. Húsvéthétfőn ezért összehozzuk Magyarország első és legörömtelibb feltámadási, online partiját. Ez a #StayHOMEparty, amibe bárhol bárki bekapcsolódhat. Igen, te is!

Kapcsolódj be akár Youtube-on, akár Facebookon a Heaven’s Garden #StayHOMEparty élő közvetítésébe április 13-án 17 órától (kifulladásig)! Mi pedig élő körkapcsolásban, a nappalidban (vagy akár a hálószobádban) garantáljuk neked a jó zenéket és a valóban lényeges örömhírt.

A SZEMlélek munkatársai közül többen üzenetet küldenek neked is saját lakásukból a különleges este folyamán.

Közben cseveghetsz a többi #maraDJotthon bulizóval, a közösségi médián keresztül pedig azt is megoszthatod a #StayHOMEparty eseményben, hogy te hogyan ünnepelsz otthon!

Ez a kikapcsolódás ráadásul számos előnnyel jár:
- Mindenhol jó, de legjobb otthon >> a buli most Nálad van!
- Kedvenc ételeidet és italaidat baráti áron, mértékkel fogyaszthatod!
- Belépés: bárhol, bármikor, sorban állás nélkül!
- Ruhatár és ingyenes transzfer biztosított!
- Szabad a tánctér!
- Korlátlan a csevegési lehetőség!

Hívd meg ismerőseidet is, ünnepeljünk együtt!

Amikor épp nincs kijárási korlátozás, így fest egy Heaven's Garden party – katt a képre!

buli1.jpg

A #StayHOMEparty szervezője a ShoeShine csapata – ők a keresztény bulikultúra tapasztalt szakértői –, az esemény partnerei pedig a Manna FM 98.6, a SZEMlélek, a TRIP és a BonumTV.

süti beállítások módosítása