A várandós nő vállalta a kemoterápiát: a baba egészségesen született meg
SZEMlélek 2019. november 21.

A várandós nő vállalta a kemoterápiát: a baba egészségesen született meg

Elutasította az abortuszt és olyan kezelést választott, mely mind maga, mind a gyermeke számára a legjobb esélyt adhatta a túlélésre.

 web3-jade-devis-loma-linda-miracle-baby-cancer-jade-devis-gofundme.jpg

A 36 éves Jade Davis a szülés után azonnal karjaiba vette kisfiát. Behunyta a szemét,élvezve a pillanatot. Mélyen beszívta az illatát, majd megcsókolta az újszülött babát. Igazán különleges pillanat volt ez számára, hiszen mindketten sok mindenen mentek keresztül az elmúlt hónapokban. Együtt néztek szembe a megpróbáltató kemoterápiás kezelésekkel, hogy megmentsék Jade-t a ráktól, amelyet röviddel azután diagnosztizáltak, hogy teherbe esett.

Az orvosok elmondták neki, hogy gyermeke életét súlyos veszély fenyegeti, mert túl kicsi ahhoz, hogy túlélje az intenzív kemoterápiás kezelést, amelyre a rák elleni küzdelemben szüksége lenne. A csecsemő egészségére a kezelések nagyon károsak lehetnek. 

Jade-nek felajánlották a terhesség megszakítását lehetőségként. Ehelyett úgy döntött, hogy megpróbálja megmenteni mindkettejük életét.

"Nem akartam, hogy bárki megmondja nekem, mi lesz a sorsa. Megtettem mindent, hogy megmenthessem a babát. Nem akartam, hogy egy betegség elvegye tőlem Őt. ”

- mondta  a Today riporterének. Az Instagram nevű közösségi oldalon a nővére mesélte el a történetet, hogy Jade miként találta meg a számára szükséges támogatást a kaliforniai Loma Linda Egyetem Rákközpontjában, és azt, hogy Bradley, az „egészséges és gyönyörű” unokaöccse múlt júliusban született meg.

„Ő Jade kis csodája”, tele érzelmekkel és hálával az ajándékért, amelyet Isten adott bátor nővére számára. Annak ellenére, hogy a vizsgálatok már nem mutatták ki a rákot, Jade orvosa tanácsára folytatja a kezelést a továbbiakban is, és mindent megtesz azért, hogy a fia mellett lehessen a jövőben is. A Today szerint Jade továbbra is számíthat nővére támogatására, aki a jövőben is segíteni fogja őt.

Forrás:aleteia.org

süti beállítások módosítása