Ne barátkozzunk démonokkal!
Varga Laci atya 2019. március 03.

Ne barátkozzunk démonokkal!

Hatalom, Haszon, Hírnév, Hangulat... Ezek a legszívesebben látott démonok, de nem jó sem velük, sem társaikkal egy csapatban játszani. Sokkal jobb Varga László szerint a győztesek oldalán állni.

laciatya.jpg

Február 25.
Jézus nem ítél el téged, hogy te sem ítélkezz! A mennyei Atya megbocsát neked, hogy te is meg tudj bocsátani! A Szentlélek mindent ad, hogy te is túlcsordulj az odaadó szeretetben!

Február 26.
A keresztségünk választás elé állít bennünket. Úgy adunk kölcsönt, mint a világ fiai vagy úgy, mint a világosság fiai-leányai? Viszonzást nem várva, szabadon, túlcsordulva a jóságtól!

Február 27.
A kezdetek egyházában a keresztények ellenségeikkel szemben is gyakorolták a vendégszeretet. Tőlük még idegen volt a gyűlölet, ők hittek a Szeretet mindent átformáló erejében!

Február 28.
Jézus kiűzi az ördögöket, mi pedig jól elvagyunk a saját démonainkkal. Amíg csak a másokban lévőket látjuk, démonizáljuk őket. Ettől viszont a sajátjaink még erősebbek lesznek!

Március 1.
Saját, megtűrt démonjaink szívesen segítenek másokban keresni a bűnt, a bennünk lévőket pedig elrejtik. Szellemi harcunkban nem elég megbánni a bűneinket, a démonjainkat is le kell lepleznünk!

Március 2.
Legszívesebben látott démonjaink a Hatalom, a Haszon, a Hírnév, a Hangulat mögött rejtőznek és elhitetik velünk, hogy ezekben semmi rossz nincs, sőt... Legyetek éberek!

Március 3.
Fogjunk össze a győzteses csapattal, a szentekkel és az angyalokkal! Ők már megküzdötték és sikerre vitték. Biztos szövetségeseink a szellemi harcainkban!

süti beállítások módosítása