Aranyhegy tetején üldögélő koldusok vagyunk – Lélekemelő #24
SZEMlélek 2018. szeptember 09.

Aranyhegy tetején üldögélő koldusok vagyunk – Lélekemelő #24

Tudunk-e örülni a sokadalom sokféleségének? Vajon mi a hit 3 lépése? Varga László megint a lelkünk mélyén szunnyadó válaszokat ébresztgeti.

laciatya.jpg

Szeptember 3.
Aranyhegy tetején üldögélő koldusok vagyunk, mert nem merjük elhinni, hogy mindig velünk van és mindene a miénk. Amikor elhisszük, megváltozik az imánk és az életünk. Mindent betölt a hála!

Szeptember 4.
A mennyei Atya életünk eseményein keresztül folyamatosan a Jézussal való találkozásunkat készítette és készíti elő. Akkor is, ha mi a velünk megtörtént dolgokat egészen másképpen értelmezzük.

Szeptember 5.
Mi csak a hozzánk hasonlóknak tudunk igazán örülni, a mennyei Atya pedig még mindig hívja a "bűnösöket", a semmirekellőket az Irgalom asztalához. Tudunk-e örülni a sokadalom sokféleségének?

Szeptember 6.
Isten szeretete akkor talál el legkönnyebben bennünket, amikor már nem számít a kiválóságunk, elértük a határainkat és "nincsen több dobásunk""!

Szeptember 7.
A hit első lépése: megköszönöm azt, ami van! Mivel hiszem, hogy szeret és azt is, hogy az Őt szeretőknek minden a javára válik itt és most!

Szeptember 8.
A hit második lépése: megköszönöm, hogy itt és most, ebben a helyzetben jelen van! Hálát adok, hogy nem vagyok egyedül!

Szeptember 9.
A hit harmadik lépése: azt kérem az Atyától, hogy itt és most dicsőítse meg az Ő nevét! Ennél nagyobb ajándék, mint részesévé válni a feltámasztásainak, nem létezik.Mindig a Szereteté az utolsó szó!

süti beállítások módosítása