A SZEMlélek két szerzője is előadó lesz az Internet Hungary konferencián
SZEMlélek 2017. szeptember 24.

A SZEMlélek két szerzője is előadó lesz az Internet Hungary konferencián

Az internetes szakma hazai csúcstalálkozóján Gundel Takács Gábor beszélgetést vezet, Gégény István pedig prezentációt tart.

ih.jpg

A Média Hungary Konferenciairoda részéről megtisztelő felkérést kapott a SZEMlélek értékmagazin szerkesztősége. A szeptember 26-27-én Siófokon rendezendő Internet Hungary 2017 konferencián két munkatársunk képviseli majd a színpadon a párbeszéd, nyitottság és közösség értékelveket.

Az érzelemtechnikai szekcióban szeptember 26-án 17:20-kor Gégény István tart előadást "Éhezők viadala a világhálón" címmel, amelynek során a rohamos technológiai fejlődés mögött kullogva haladó, a digitális/virtuális világ által megkövetelt emberi/társadalmi (nem)fejlődésről fog beszélni.

ih_prez.jpg

Röviddel utána, 17:55-től a hitelességről, annak hiányáról, illetve a hitelességi deficit ártó hatásáról fog beszélgetni Gundel Takács Gábor, a SZEMlélek rovatvezetője a Telenor, a Richter Gedeon, a MEC és az Egészségkommandó képviselőjével.

A rendezvényről beszámolót közlünk majd a SZEMlélek felületén. Ha valaki részt szeretne venni a szakmai seregszemlén, ide kattintva jelentkezhet a programra.

Köszönjük a meghívást a szervezőknek!

süti beállítások módosítása