Mik vannak: a kávé lehet a világbéke fő eszköze
Gégény István 2017. május 09.

Mik vannak: a kávé lehet a világbéke fő eszköze

Bayer Zsoltot egy forró ital melletti beszélgetésre hívják az általa gyalázatosan megfenyegetett civilek. Hogy mit reagált? Ő is kávézna!

kave_1.jpg

Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön (...) ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.

Ezek a kedvesnek nem mondható szavak attól a publicistától származnak, akiről a Fidesz frakciójának szóvivője azt állította: "nagyon sokan így szeretjük őt".

Mintha nem a minap mondott volna valami egészen ide vonatkozó gondolatot Áder János a Parlamentben, amely beszéd végén alighanem Halász János is állva tapsolt, amint a teljes frakció.

A Társaság a Szabadságjogokért nevű szervezet a kirohanásra videóüzenettel válaszolt, amelyben az ilyen mocskolódás helyett inkább kávézni hívnák Bayer Zsoltot.

A jelek szerint meghatotta az újságírót a felhívás, mert immár ő is kávézna. Az újabb üzenet így hangzik: "nagy tisztelettel várok mindenkit, minden érintettet egy kávéra, jövő hétfőn, azaz május 15-én, délelőtt, mondjuk 11 órakor".

A csuda tudja, ki szokott kávézni épp 11 órakor, de ez legyen a legnagyobb akadály a közbeszéd fájó sebeinek gyógyítása felé vezető úton!

süti beállítások módosítása