Maximális pontszámmal jutott döntőbe a Jazzation lélekemelő dala
Gégény István 2017. február 10.

Maximális pontszámmal jutott döntőbe a Jazzation lélekemelő dala

Valamennyi zsűritag 10 ponttal jutalmazta a Kanizsa Gina által előadott Fall Like Rain című szerzeményt a közmédia A Dal című műsorában.

jazzation.jpg

Február 10-én tartották az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő dalt kiválasztó énekverseny egyik középdöntőjét, ahonnan toronymagasan jutott tovább a fináléba a SZEMlélek által nemrég bemutatott szerzemény. Ráadásul "Az év felfedezettje" elismerést is Gina érdemelte ki az indulók közül.

– Engedd, hogy a láncaid úgy hulljanak le, ahogyan az eső. Magától értetődően. Mert a természet nem kapaszkodik, nem görcsöl rá, csak engedi, hogy a dolgok megtörténjenek – mutatta be olvasóinknak a dal fő üzenetét a szerzőcsapat tagja, Várallyay Katus, a Jazzation együttes vezetője, akit a szombati műsor után sikerült ismét elérnünk.

– Mindig nagyon izgalmas egy ilyen alkalom, amikor szakmailag megmérettetik az ember munkája. Fontos pillanatok ezek az életben. Fantasztikus elismerést jelent, hogy maximális pontszámmal jutott döntőbe a dalunk, ami azt üzeni, hogy egy jól megírt dalt zseniálisan énekelt el Gina – fogalmazott az élő adást követően Katus a SZEMléleknek.

fall2.jpgKatus a kép bal szélén látható

Azt is megtudtuk, hogy ez a döntés komoly kihívás elé állítja a Jazzation csapatát, miután jövő szombatra már lekötött koncertjük van bejegyezve. Mivel akkor lesz A Dal fináléja, Gina nem tud a csapattal tartani, Katus viszont nem lesz ott személyesen a legjobb dalt kiválasztó eseményen.

Annyi baj legyen – engedni kell, hogy lehulljanak az ilyen láncok, legalábbis ezt üzeni a lelkes énekescsapat dala!

Szeretettel gratulálunk!

süti beállítások módosítása