Megölték volna, mielőtt megszületett: Celine Dion
SZEMlélek 2016. október 18.

Megölték volna, mielőtt megszületett: Celine Dion

Az orvos, a család, a barátok, "jóakarók" azt tanácsolták, ne szülje meg a gyermeket. A sorozatunkban bemutatott hírességek édesanyjai mégis úgy döntöttek, hogy vállalják a gyermekáldást. Mennyivel kevesebbek lennénk, ha nem így tettek volna...

A 14. gyermekként született Celine Dion nem várt áldás volt katolikus családja számára. A Celine előtt született ikertestvérek éppen csak iskolába mentek, amikor édesanyja észrevette, hogy ismét várandós. Igen felzaklatta a hír, ezért elment egy paphoz, hogy megkérdezze, van-e bármi lehetősége ezzel a terhességgel, amit igazán nem várt.

celine-dion-site-official-photo.png

- Az atya azt mondta édesanyámnak, hogy nincs joga a természet ellen tenni. Így be kell ismernem, hogy az életemet ennek a papnak köszönhetem - emlékszik vissza a világhírű énekesnő.

A Kanadában született Celine számára nem jött ilyen könnyen a gyermekáldás. Négy vetélése volt, végül lombik program keretében sikerült életet adnia fiának, majd kilenc évvel később az ikerfiúknak is.

hqdefault.jpg

- Az én sikerem a családom. Az életem az, hogy anya legyek. Ez az, amit legjobban élvezek. Ez a legcsodálatosabb díj számomra. A zenében vállalok kockázatokat, de a családommal nem - nyilatkozta az énekesnő.

(forrás: stream.org)

süti beállítások módosítása