Járd végig az El Camino-t otthonról!
SZEMlélek 2016. szeptember 19.

Járd végig az El Camino-t otthonról!

A Te bakancslistádon is szerepel az El Camino? Egy telefonos applikáció segítségével otthonról is belekóstolhatsz, hogy milyen az út Santiago De Compostelába.

capitulo-04-07.jpg

A világ egyik legnépszerűbb (ha nem a legnépszerűbb) zarándokútja nem csak erőnléti kihívás és spirituális utazás is egyben, hanem az építészeti, művészeti alkotásokat, a helyi konyhát és a szokásokat is megismerheti az utazó. Mindezt kínálja egy telefonos applikáció, a Camino 360, ami a Franciaországon áthaladó úttól egészen Composteláig visz.

capitulo-04-10.jpg

A virtuális utazáson a spanyol Antonio és az amerikai Margaret kíséri végig és bátorítja a zarándokokat, miközben hasznos és érdekes információkat is megoszt a zarándoklat állomásairól, hogy hol, mit érdemes meglátogatni, kipróbálni.Az angol és spanyol nyelven elérhető applikáció a legfontosabb helyszíneken, tájakon teljes panorámaképet mutat. 

nb4ukmig.jpeg

Az alkalmazás készítőit a településükön áthaladó zarándokok inspirálták, amivel szeretnék még jobban ösztönözni a zarándokolni vágyókat Észak-Spanyolország gyönyörű tájainak felfedezésére. A végső állomás pedig mi más lehetne, mint Szent Jakab sírja, Galíciában.

süti beállítások módosítása