Akkora koncerttel indul az év, hogy még a budai hegyek is beleremegnek
SZEMlélek 2018. január 03.

Akkora koncerttel indul az év, hogy még a budai hegyek is beleremegnek

3 évtizede énekel, zenél színpadon Bolyki Balázs, aki ezúttal gospel kórusával és testvéreivel nyújt át egy nagy adag lelki frissítőt 2018 kezdetén.

bb_budaors.jpg

– A hegyek megindulnak – ez a címe a Bolyki Soul & Gospel Kórus koncertjének, az alkalmon a Bolyki Brothers is fellép majd január 6-án. A közös nevező a "legkisebb" Bolyki fivér, Balázs, akinek hangját és munkásságát alighanem azok is ismerik, akik esetleg nem tudnak erről. Filmzenék, népszerű hazai énekesek dalai, vokálszólamai, televíziós produkciók háttérmunkái – Bolyki Balázs keze, hangja, tudása mára átjárja a magyar könnyűzenei élet jelentős részét.

A címhez illően domborzatos környéken, a budai hegyek lábánál, Budaörsön csendülnek fel a spirituálék, közkedvelt BB dalok, feldolgozások és egyéb zenei finomságok, a Para-Ra Gospel csapata szintén közreműködik majd a koncert során.

A 17 órakor kezdődő eseményre ide kattintva lehet jegyet igényelni, de érdemes sietni, mert a kettő közül az egyik (drágább) szektor már teljesen megtelt. Az érdeklődés láttán a szervezők nyitottak még egy, úgynevezett VIP szektort is.

Hogy a budai hegyek a különleges dallamok hallatán megindulnak-e, ezt a helyszínen lehet majd ellenőrizni. De hogy beleremegnek Balázs és kórusa, testvérei éneklésébe, nem igazán kétséges.

süti beállítások módosítása