Jim Carrey: Szeretném, ha Jézus meggyógyítana
SZEMlélek 2017. augusztus 10.

Jim Carrey: Szeretném, ha Jézus meggyógyítana

A gyurmaarcú színész élete válságos időszakában az alkotóművészetbe menekült. Úgy tűnik, nagyon jól tette.

jimcarrey1.jpg

Tengernyi vígjáték és néhány drámai alakítás tette világhírűvé a leginkább sajátos grimaszairól elhíresült színészt, aki most egy rövidke dokumentumfilmben szerepel. De még milyenben!

A monológgal kísért felvétel egy lélekgyógyító alkotóműhelybe enged bepillantást. Jim Carrey szerelmi bánatából menekült ide, visszatérve gyermekkora kedvenc hobbijához, az alkotóművészethez.

A videóból kiderül, hogy nem egyszerűen magának talált amolyan terápiás elfoglaltságot, hanem alkotói tehetségét szabadjára engedve mások számára is felszabadító, gyógyító festményeket kíván létrehozni.

– Feszültséggel teli energia árad Jézusból. Nem tudom, valós személy-e, tényleg élt-e valaha, azt sem tudom, kicsoda ő. De amikor az arcát megfestem, azt akarom, hogy ha ránézel, érezd, hogy ő elfogad téged annak, aki vagy. Szeretném, ha meggyógyítana téged a festményen keresztül. A Föld minden népének, minden fajnak a vonásai ott vannak Jézus arcán, így bármely nemzet tagjai felfedezhetik a saját arcukat az övében – vallja Jim Carrey.

jimcarrey2.jpg

A többi a dokumentumfilmből kiderül – érdemesnek tűnik rászánni azt a 6 percet és 18 másodpercet.

süti beállítások módosítása