Szembeszáll a fegyverkereskedőkkel a pápa
SZEMlélek 2017. június 03.

Szembeszáll a fegyverkereskedőkkel a pápa

Havonta közzétett videóüzenetében ezúttal az ártatlan áldozatok tömegét fenyegető halálgyárosoknak üzen hadat a katolikus egyház vezetője.

papavid_fegyver.jpg

2017 júniusában "A pápa videója" ismét aktuális témát érint. Az "Állítsuk meg a fegyverkereskedelmet" című rövid üzenet a látszólagos béketeremtési szándék mögött meghúzódó mohóságra mutat rá, ami rengeteg ember életét teszi tönkre. Sajnos nem találtunk magyar nyelvű változatot a videóhoz, ezért lefordítottuk magunk a rövid, de nagyon fontos üzenetet.

Abszurd ellentmondást jelent, hogy miközben egyesek a békéről beszélnek, engedélyezik, sőt, népszerűsítik a fegyverkereskedelmet. Ez vagy az a háború vajon valóban a problémák megoldását célozza-e, avagy kereskedelmi csatákról van szó, ahol fegyvereket értékesítenek illegális üzletek révén, amelyek gazdaggá teszik a halál kereskedőit?

Parancsoljunk megálljt ennek a helyzetnek! Imádkozzunk közösen, hogy a nemzetek vezetői határozottan kötelezzék el magukat a fegyverkereskedelem megállítása mellett, amelynek rengeteg ártatlan ember esik áldozatául.

süti beállítások módosítása