Ez a szépségkirálynő nem rejti véka alá
SZEMlélek 2017. április 25.

Ez a szépségkirálynő nem rejti véka alá

A szokásos fürdőruhás, csábos mosolyos fotók mellett meglepő képeket is posztol a szicíliai színésznő. Két lábbal áll a földön, de a szeme felfelé tekint.

szepseg.jpg

Semmi különleges nincs abban, ha a Miss Italia versenyt 2012-ben megnyerő Giusy Buscemi megannyi férfi szívét megdobogtató képeket közöl magáról a világhálón. Aki azonban elmélyed e fotógyűjteményben, olyan kompozíciókkal is szembesülhet, amelyek aligha szoktak "belekeveredni" ilyen összeállításokba.

szepseg14.jpg

szepseg7.jpg

szepseg6.jpg

szepseg2.jpg

szepseg9.jpg

szepseg11_1.jpg

szepseg3.jpg

szepseg13.jpg

szepseg8.jpg

szepseg10.jpg

szepseg16.jpg

szepseg12.jpg

Teréz anya, a kereszt, a Jézus arcképével dekorált póló vagy az üres sír mind egyértelmű, határozott utalás a huszonéves televíziós sztár hitére. Bár nem szeretne kérkedni kereszténységével, éppenséggel nem is rejti véka alá, milyen fontos számára Istennel való kapcsolata. És persze tök normális fiatal hölgyként viselkedik, még a kedvenc festőművészét sem tűnik nehéznek eltalálni...

szepseg1.jpg

szepseg4.jpg

szepseg5.jpg

szepseg15.jpg

Az olasz Credere hetilapnak nemrég azt nyilatkozta, teljesen természetes számára, hogy amikor alkalom adódik rá, megvallja a hitét. - Nagyon sok színész barátom van, akikkel beszélgetésbe kezdtünk Istenről, a hitről. Ezek magánjellegű találkozások, amelyekről nem szólnak az újságok, de nem ritkán esnek meg, sőt - idézi Giusy Buscemi vallomását a Magyar Kurír, akik részletesen bemutatják a hölgy életét ebben a cikkben. Így vall személyes küldetéséről:

...találkoztam Isten embereivel, különösen két szerzetesnővérrel, akik megmutatták nekem az Egyház egy másik arcát, amelyet nem ismertem. Beleszerettem a szemükben rejtőző fénybe, és biztos voltam benne: az Úr arra hív, hogy mélyítsem el, növeljem a hitemet. (...) A fiataloknak el kell mondani, hogy Isten létezik és szeret minket, a többit majd Ő maga megteszi: átformálja a szíveket, feltámasztja mindannyiunkban a vágyat, hogy imádkozzunk, mélyebb és őszintébb párbeszédbe kezdjünk Vele.

Úgy tűnik, az a bizonyos korona igazán jó helyre került. A honfitársával, a Sister Cristina néven ismertté vált, tehetségkutató énekversenyen győztes olasz szerzetesnővel készített interjúnk itt olvasható.

A bejegyzés fotóit Giusy Buscemi közösségi oldalairól kölcsönöztük. További hasonló tartalmakért itt és itt érdemes körülnézni.

süti beállítások módosítása